FORSIDEN OM MEG INSTAGRAM ADD MEG BESTILL KAKE DESIGN AV

Om meg selv

 



 

31 kommentarer

Franciska

02.08.2013 kl.14:49

Så flink du er!

Pernille

02.08.2013 kl.14:52

Du må starte et bakeri! Som må hete Bakeri Andersen

Chengemor

05.08.2013 kl.22:21

Flinka!

Ida

19.09.2013 kl.14:27

Kom over bloggen din og ble utrolig inspirert, og du er bare 16 år gammel?! Utrolig

Madelen Skare Olsen

19.09.2013 kl.17:47

Det er helt sykt! Ikke bare er du en 16 år gammel gutt som liker å bake, men dette er faktisk noe du mestrer også. Helt utrolig gøy å se hvor fine bakverk du produserer :) Lykke til på veien videre.. Du har alle muligheter for å nå langt ;)

Jostein

19.09.2013 kl.19:23

Kom over bloggen din og jeg må si jeg er imponert over din bakekunst.

Det at du som 16 åring har nådd dette nivået viser at du har kunnskap og et talent for baking!

Lykke til videre og god bakst!

-Jostein

20.09.2013 kl.15:44

Så utrolig kult Fredrik! Stå på med bakingen!!

Ingvild

20.09.2013 kl.17:24

Utrolig flink! Blir inspirert selv til å bake! :)

Mia

20.09.2013 kl.17:57

Kjekken!

21.09.2013 kl.02:20

Wow så utrolig flink!!!

Frida Langli

21.09.2013 kl.17:01

eg går i 7. nå eg eg e helt som deg liksom haha eg e helt avhenging baker liksom hverdag :)

21.09.2013 kl.18:36

Så utrolig flink du er! Sett masse på kakene dine nå. Og kom over at du bare er 16. Sykt godt jobba! Ikke mange jeg vet om som er så flinke. Misunner virkelig talentet ditt!

Linda Johansen

22.09.2013 kl.19:16

Elsker å bake selv! I dag skal jeg prøve meg på gulrotkake :)

Unni

22.09.2013 kl.19:26

Du er kjempeflink! OG veldig søt hehe ♥

Multi2ne

23.09.2013 kl.01:24

Heisann, for en super blogg du har! Jeg har bladd i gjennom hele bloggen og er skikkelig imponert over hvor flink du er og så er du gutt i tillegg, det synes jeg er tøft! Stå på videre :)

Renate

30.10.2013 kl.11:44

Hei :) Jeg vil bare si at jeg superimponert over bakekunskapene dine.

Jeanette

18.12.2013 kl.15:40

Fantastisk!

Så glad jeg fant bloggen din nå som jeg er i bakestartfasen selv, og trenger grundig steg for steg forklaring på diverse ting..

Imponerende!! :) Du er flink!

Tore S

26.12.2013 kl.01:32

Wow du er 16 år og så flink.

Oppskriftene er jo veldig bra og du forklarer jo så utrolig bra.

Håper du kommer med mange flere innlegg.

Annvei

09.01.2014 kl.09:15

Stolt!

Magnus

19.01.2014 kl.02:44

er det sant at du både driver med baking OG er aktiv på ski.,, og bare er 16 år???

jeanette svendsen

27.01.2014 kl.12:11

du e sykt kjekk og super flink i baking skulle ønske at æ hadde en son gutt i klassen.

fortsetter du slik så har du dame på 1,2,3. skal lese bloggen din hver dag. fortsett slik !! <3

Anja

27.01.2014 kl.17:04

så ung, men så lovende! Du må vel bli norges eget svar på pascal!

Imponert over iveren og talente du har - keep it up! :D :D

19.07.2014 kl.16:56

Jeanette Svendsen, det er ikke sikkert at all vil ha en dame på 1,2,3!

Christine Lövendahl

20.09.2014 kl.08:00

superbra blogg. veldig oversiktelig og forklarende. du er nå lagt til i mine favoritter. har bakt vaniljekrembollene og skal til på eplekaken next! :)

Jente, 13 år

07.02.2015 kl.20:04

Du er sykt flink!! Fortsett sånn.

Fredrik Solbakk Andersen

09.02.2015 kl.12:07

Jente, 13 år: Tusen takk!

Nanna

13.02.2015 kl.11:45

Den beste matbloggen jeg har vært på! For oss som ikke kan så mye er det veldig fint med bilder som viser hvordan man skal gjøre det, ikke bare en liste med ingredienser. Utrolig mye fristende her som garantert skal prøves ut!

!!

26.08.2015 kl.20:32

Du har et talent!!:)

Johnny

15.09.2015 kl.14:53

Hei

Når du lager karamellen, rører du da mens den koker og får rett farge, eller kun når du blader inn fløten og smøret?

Thomas Lyng

29.12.2015 kl.17:55

Hei

Imponert. Jeg har prøvet noen av brødoppdkriftene dine, men får ikke så luftige brø som det du får. Jeg har til nå benyttet tørrgjer, og mulig jeg ikke har eltet helt etter oppskriften, men.... Hva gjør jeg feil???

Fredrik Solbakk Andersen

24.01.2016 kl.17:32

Thomas Lyng: Elting er alfa omega! Dette og å behandle deigen FORSIKTIG er det mest essensielle!
Skriv en ny kommentar