FORSIDEN OM MEG INSTAGRAM ADD MEG BESTILL KAKE DESIGN AV

Saftig blåbærkake

17 kommentarer

Dripdrop - Malin

11.01.2014 kl.06:56

Så farlig godt ut, men jeg er litt skeptisk til rømme? Kan man lage den uten?

EvaKittelsen

11.01.2014 kl.06:59

MMMM Ser deilig ut! Og så kjekt at man kan bruke frosne bær! Da blir det både billig og man kan lage den året rundt :)

Iselin Renée

11.01.2014 kl.07:11

Det så utrolig godt ut :)

Fredrik Solbakk Andersen

11.01.2014 kl.09:38

Dripdrop - Malin: jeg ville nok ha lagd den med rømme, rømme i kaker gjør bare kaken enda saftigere og bedre :-)

Marlene Nilsen

12.01.2014 kl.03:37

ser veldig godt ut :)

Liv

12.01.2014 kl.22:53

Fyttigrisen for en bra blogg! Du er jo rååflink! :D

Benedicte

15.01.2014 kl.13:41

Hei! Kaka ser utrolig bra ut og superfin blogg! Jeg lagde den nå, men kaka falt litt sammen mot slutten av steketiden. Fulgte oppskriften ganske slavisk, gjør du noe spesielt for å få kaka til å heve så mye og holde seg høy?

andreaelena

15.01.2014 kl.22:16

åå, det så utrolig godt ut!

Fredrik Solbakk Andersen

15.01.2014 kl.22:29

Benedicte:Hei! Så koselig at du liker bloggen! Nå vet ikke jeg om du brukte kjøkkenmaskin, men hvis du ikke gjorde det, og brukte en miksmaster til å piske smør og sukker hvitt, har du nok ikke fått pisket det godt nok. Det kan også være pga. at du eventuelt pisket for lenge etter du hadde siktet inn det tørre.. Hvis du åpnet ovnen mens den stekte er det nok derfor, det er veldig viktig at du ikke åpner ovnsdøren mens kaken steker, da faller temperaturen fort, og kaken synker derfor sammen på midten... Håper det hjalp og at kaken smakte :)

Thea

17.01.2014 kl.13:07

Hei, elsker bloggen din og tenkte å prøve meg på denne senere, men lurte på om man skal bruke lettrømme eller seterrømme, eller er det ingen forskjell ?

Fredrik Solbakk Andersen

17.01.2014 kl.15:42

Thea: all type rømme fungere :-)

Faisa A

13.09.2014 kl.00:20

Prøvde ut denne oppskriften idag, og den ble kjempe god! Må lages igjen!!!

Kriistin Eikeland

15.08.2015 kl.01:12

Hei! Kakene dine er meget bra!

De gjør seg godt på det grønne fatet med stett. Vet du hvor man får kjøp et slikt fat - eller noe som likner (med sterk farge/klart glass og som passer til kake i 20 cm form). Fant ikke noe på nettet.

Er takknemlig for tips:)

Beste hilsen Kristin

Fredrik Solbakk Andersen

23.08.2015 kl.20:42

Kriistin Eikeland: Hei! Jeg vet dessverre ikke hvor det er kjøpt...

B

20.10.2015 kl.21:26

God og saftig kake. Smaker som en diger blåbærmuffun. Veldig bra beskrivelse av trinnene - tusen takk.

solfrid

21.10.2015 kl.13:25

hei.

Fikk virkelig lyst til å prøve kaken. den står i ovnen nå, og er veldig spent.

Håper den kan fryses, da jeg skal ha den i ett selskap neste uke

solfrid

21.10.2015 kl.15:18

Må legge til. Oversiktelig og fin presentasjon. Fint for nybegynnere innen baking, selv far kan klare det :-)
Skriv en ny kommentar