FORSIDEN OM MEG INSTAGRAM ADD MEG BESTILL KAKE DESIGN AV

Sjokoladekake med vaniljekrem

10 kommentarer

Thea

18.09.2014 kl.09:22

Den så veldig god ut! Hvilken tip brukte du til å pynte med?

18.09.2014 kl.18:43

ååååååå, dette ser kjempegod ut! Har lyst til å prøve meg på denne oppskriften i helgen,

MEN akkurat nå har jeg kun 26 cm form tilgjengelig hjemme. Hvordan bør jeg følge oppskriften da? Er det mulig å doble oppskriften, eller blir det helt feil?

Takk på forhånd!

23.09.2014 kl.18:50

haloo skal du ikke svare da?

Fredrik Solbakk Andersen

23.09.2014 kl.20:12

Anonym: Du kan doble oppskriften ja :-)

Fredrik Solbakk Andersen

23.09.2014 kl.20:13

Thea Cristina: jeg brukte en stor åpen stjernetip ;-)

Aiden W

25.09.2014 kl.00:46

Ehm.... gi meg.

www.aidenw.colin.se

Helene

06.01.2015 kl.20:22

Hei

Jeg tenker jeg skal prøve å få til en gelétopp der hvor du har kokkos, da den skal være ekstra barnevennlig. Da tenker jeg å følge med på når geléen er nesten stiv og deretter krysse fingrene og helle over. Høres dette risky ut, eller tror du det skal gå greit?

Fredrik Solbakk Andersen

06.01.2015 kl.23:06

Helene: jeg ville nok delt kaken i tre, for så å montere kaken i formen... Da kan du helle gelen på toppen og la den stivne, men gele'en være litt stiv fra før. Så kan di ta den ut og dekke sidene med krem osv :-) jeg har aldri gjort dette selv, men hadde gjort det på denne måten hvis jeg skylle hatt gele på toppen

Helene

10.01.2015 kl.12:39

Takk! Da prøver jeg det :-)

Helene

15.01.2015 kl.20:19

Hei, det står ike at smøret skulle være smeltet... Får begynne på nytt..
Skriv en ny kommentar