FORSIDEN OM MEG INSTAGRAM ADD MEG BESTILL KAKE DESIGN AV

My favorite brownie

7 kommentarer

Vegard

08.03.2015 kl.00:01

Halla! Kjempe flott blogg! Ønsker deg en riktig god helg hilsen Vegard.

Mona

22.03.2015 kl.19:35

Tenkte denne skulle testes ut til påske. Men lurer på hvor stor form den skal bakes i ?

Fredrik Solbakk Andersen

25.03.2015 kl.09:50

Mona: hei! Jeg brukte en lecruset form på 25cmx35 cm

Margrethe

31.03.2015 kl.21:05

Hei,

Denne brownies'n så jo helt fantastisk ut! Den skal jeg prøve. Jeg bare lurte på, skal smøret med sukker i avkjøles før neste steg, eller går du rett videre i oppskriften?

Fredrik Solbakk Andersen

31.03.2015 kl.23:54

Margrethe: det trengs ikke å avkjøles

Gerd

28.05.2015 kl.22:09

Hei Fredrik!

Super oppskrift, men når er brownies'n ferdig? Jeg har prøvd med en "kakestikker" for å se om det er "flytende" eller "fast" deig. Skal den være "flytende" eller "fast" inni når den er ferdig?

Fredrik Solbakk Andersen

31.05.2015 kl.07:34

Gerd: den kan gjerne være litt flytende inni, men da er det veldig viktig at du lar den avkjøle seg ordentlig, da setter den seg og du får en helt fantastisk konsistens! Da jeg kjenner min egen ovn godt, steker jeg den alltid i 38 minutter, men du må nesten prøve deg litt frem :-) lykke til!
Skriv en ny kommentar