eplesnurrer

Hei!

Har du noen epler til overs? Da bør du lage disse eplesnurrene! Det er i bunn og grunn bare kanelsnurrer med masse epler i. Kanel og eple er jo en klassisk, men god kombinasjon som passer perfekt i luftige boller. Eplene blir akkurat ikke helt gjennomstekte, så de gir litt tyggemotstand. Jeg syntes det godt med masse epler i, men du kan jo selvfølgelig bruke mindre epler om du ønsker det.

Lag DENNE oppskriften på boller

Til fyllet trenger du:

 ca.4-5 epler

smør

sukker 

kanel

Start med å kutte opp epler i små terninger, det er en fordel å legge de i vann slik at de ikke blir brune


Ta ut deigen,og vend den en runde på benken

Skjevl ut deigen til et rektangel, smør med smør og dryss sukker og kanel over. Ha over eplebiter

Rull deigen til en leiv, før du skjærer opp emner

La bollene etterhevei ca. 1 time

Når du skal steke bollene, så skal temperaturen være 250 grader i det du setter inn bollene, men med en gang de er satt inn setter du temperaturen ned til 200. Stek i 12 minutter

Avkjøl, og nyt :-)









Brownie med salt karamell og nøtter

Les mer i arkivet » August 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
hits